
Книжкова виставка «Відчуй Україну, пізнавши її смаки» в бібліотеці Житомирського професійного ліцею ЖОР
Українська народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво.
Багато страв української кухні набули етнічної символіки через їх усвідомлення українцями, як своєрідного коду власної соціальної культури.
Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відрізнялася різноманітністю страв, високими смаковими якостями.
Традиції національної української кухні мають багатовікові корені. Українська кухня дуже різноманітна, вона ввібрала в себе традиції багатьох народів. Водночас українська кухня самобутня і неповторна.
Неможливо передати словами смак українських страв. Українська кухня просто неймовірна. Вона може зачарувати різноманітністю своїх смаків будь-кого.
В бібліотеці ЖПЛ ЖОР презентовано книжкову виставку «Відчуй Україну, пізнавши її смаки». Підібрані книги закохують в українську кухню кожного, хто візьме їх до рук, а тим паче тих, хто скуштує страви, приготовлені за вміщеними в них рецептами.
Ми переконані, що ця книжкова виставка не лише подарує вам естетичне задоволення, занурить у світ українських смаків і наїдків, а й дасть змогу приготувати такі самі страви, як на світлинах.
Відчуйте Україну, пізнавши її смаки.