
«Вернісаж страв» від здобувачів освіти групи КК-12
З 16.01.2023 року по 20.01.2023 року здобувачі освіти групи КК-12, під керівництвом майстрів виробничого навчання Михніцької Л.В та Черняхівської Т.В., набували професійних навичок з технології приготування страв з риби, страв з різних видів м’ясної продукції.
В лабораторії панував дух змагання, адже кожен з здобувачів освіти прагнув приготувати найкращу страву. Всі працювали старанно, проявляли великий інтерес орієнтуючись на кінцевий результат.
Представляємо Вашій увазі «Вернісаж страв» виготовлених здобувачами освіти групи КК-12. Подивіться яка КРАСА!!! Оцініть результати навчання наших майбутніх професіоналів-кухарів!!!
Здобувачі освіти мають можливість застосувати отримані знання в кафе, ресторанах, барах та їдальнях. Багато хто ще під час практики знаходить майбутнє місце роботи. Попит на таких спеціалістів незмінно високий. За справжніми знавцями кухарського мистецтва полюють працедавці, їх переманюють престижні ресторани, навіть запрошують на роботу до інших країн. А дехто, здобувши необхідний досвід, береться за створення власної справи, відкриваючи кафе, бар чи ресторан.
Подумайте, може це Ваше призвання? Чекаємо Вас у наступному навчальному році!