Методична комісія № 3

Методична комісія № 3 об’єднує викладачів та майстрів виробничого навчання з професії кухар, кондитер.

Методична тема комісії: «Інноваційні технології як сучасні підходи до підготовки конкурентноспроможних робітників».

Склад методичної комісії:

  1. Голова МК Григор’єва Анна Арсентівна – викладач-методист, спеціаліст вищої категорії.
  2. Кухаренко Олена Володимирівна – майстер виробничого навчання;
  3. Киричук Л.Г. – майстер виробничого навчання І категорії;
  4. Михніцька Л.В. – майстер виробничого навчання І категорії;
  5. Олексієнко М.О. – майстер виробничого навчання.

Наука не стоїть на місці, змінюються часи, а водночас і технології. Сьогодні інновації охопили всі сфери життя, не оминули увагою і кулінарію. Чи бачили Ви коли-небудь прозорі пельмені? А смажене морозиво? Або чай з лимоном у маленькій чарчині їли? Тут головна і єдина умова – щоб продукти, зібрані у страві, поєднувалися за смаком, доповнюючи один одного, а у готовій страві були притаманні легкість та свіжість. Багато дивних, незвичних навіть гурманам страв, пропонує сьогодні молекулярна кулінарія. Не продукти власними силами грають роль незвичному приготуванні, а нове кухонне устаткування й методи обробки інгредієнтів. Із сучасними підходами в приготуванні та оформленні страв учнів постійно знайомлять викладачі та майстри виробничого навчання.