Методичні напрацювання: “Педагогічна, професійна майстерність педагогів ліцею”

Педагогічні працівники мають публікації:

  1. Жидецька О.О., Купрієнко А.В.  Методичні рекомендації щодо проведення ділової гри з профорієнтації професії оператор комп’ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія).
  2. Жидецька О.О., Шафранська С.Г. Розробка мультимедійної презентації “Конкурс кращий користувач ПК”, 2021 рік.
  3. Карабєнкова І.П. ІТК виробниче навчання для ОКН, 2021 р.
  4. Григор’єва Г.А. Сучасні напрямки оформлення страв. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Тести для діагностики знань здобувачів освіти на тему приготування простих тістечок з різних видів тіста. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Завдання для контрольної роботи на тему приготування прісного здобного та пісочного тіста. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Нові способи теплової обробки продуктів: відео контент. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Навчально-методична карта відкритого інтегрованого уроку. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021;
  5. Кухаренко О.В. Публікація статті. В Х-Всеукраїнській студентський науково- практичній конференції «Актуальні проблеми ефективного соціально- економічного розвитку України: пошук молодих»
  6. Власюк М.Л. Наукова стаття. «Технології формування умінь і навичок професійного мовлення студентів» у збірнику: Формування базових  і фахових компетентностей студентів у закладах вищої освіти: матеріали науково-практичної конференції / за ред. проф. О. Є. Антонової , проф. О. А. Кучерук, проф. В. М. Мойсієнка, проф.    О. О. Юрчук. – Житомир: ПП “Рута”, 2020. – 284 с.
  7. Киричук Л.Г. Майстер-класи на сайті ліцею: Головна – Вступнику – Кухар; кондитер. zpl.zt.ua, (2020); Урок виробничого навчання на тему «Приготування вареників з різними фаршами та начинками. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. (2021); проєкт «Українська кухня нас єднає».

Публікації у Віснику ПТО НМК ПТО:

  1. Узагальнений досвід роботи на тему: «Комплексне застосування
  2. традиційних та інноваційних методів викладання фахових предметів з професії «Кухар, кондитер»» (Григор’єва Г.А., викладач предметів професійно-теоретичної підготовки з професій «Кухар; кондитер» Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради), березень, № 03 (203) , 2021.
  3. Узагальнений досвід роботи на тему: «Формування економічної
  4. компетентності засобами ІКТ в Житомирському професійному ліцеї Житомирської обласної ради» (Сікорака Л. А. викладач предмета «Основи галузевої економіки та підприємництва» Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради),  березень, №03 (203) , 2021.
  5. Методична розробка виховної години на тему: «Народні символи України!» (Олексюк Т.А., вихователь гуртожитку Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради), квітень, № 04 (204), 2021.

Створені творчі групи, які активно працюють над проєктами:

  1. Проєкт дослідницько-творчий «Слідами пам’яті людської…», відповідальний викладач Нестеров В.В.
  2. Творчий проєкт «Україна єдина країна!», відповідальна  Жидецька О.О.
  3. Навчально-виховний проєкт «Вулицями Житомира!», відповідальна Нестерова Т.М.