Методичні напрацювання: “Педагогічна, професійна майстерність педагогів ліцею”

Педагогічні працівники мають публікації:
- Жидецька О.О., Купрієнко А.В. Методичні рекомендації щодо проведення ділової гри з профорієнтації професії оператор комп’ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія).
- Жидецька О.О., Шафранська С.Г. Розробка мультимедійної презентації “Конкурс кращий користувач ПК”, 2021 рік.
- Карабєнкова І.П. ІТК виробниче навчання для ОКН, 2021 р.
- Григор’єва Г.А. Сучасні напрямки оформлення страв. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Тести для діагностики знань здобувачів освіти на тему приготування простих тістечок з різних видів тіста. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Завдання для контрольної роботи на тему приготування прісного здобного та пісочного тіста. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Нові способи теплової обробки продуктів: відео контент. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021; Навчально-методична карта відкритого інтегрованого уроку. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. 2021;
- Кухаренко О.В. Публікація статті. В Х-Всеукраїнській студентський науково- практичній конференції «Актуальні проблеми ефективного соціально- економічного розвитку України: пошук молодих»
- Власюк М.Л. Наукова стаття. «Технології формування умінь і навичок професійного мовлення студентів» у збірнику: Формування базових і фахових компетентностей студентів у закладах вищої освіти: матеріали науково-практичної конференції / за ред. проф. О. Є. Антонової , проф. О. А. Кучерук, проф. В. М. Мойсієнка, проф. О. О. Юрчук. – Житомир: ПП “Рута”, 2020. – 284 с.
- Киричук Л.Г. Майстер-класи на сайті ліцею: Головна – Вступнику – Кухар; кондитер. zpl.zt.ua, (2020); Урок виробничого навчання на тему «Приготування вареників з різними фаршами та начинками. Сайт vseosvita.ua: методична розробка. (2021); проєкт «Українська кухня нас єднає».
Публікації у Віснику ПТО НМК ПТО:
- Узагальнений досвід роботи на тему: «Комплексне застосування
- традиційних та інноваційних методів викладання фахових предметів з професії «Кухар, кондитер»» (Григор’єва Г.А., викладач предметів професійно-теоретичної підготовки з професій «Кухар; кондитер» Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради), березень, № 03 (203) , 2021.
- Узагальнений досвід роботи на тему: «Формування економічної
- компетентності засобами ІКТ в Житомирському професійному ліцеї Житомирської обласної ради» (Сікорака Л. А. викладач предмета «Основи галузевої економіки та підприємництва» Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради), березень, №03 (203) , 2021.
- Методична розробка виховної години на тему: «Народні символи України!» (Олексюк Т.А., вихователь гуртожитку Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради), квітень, № 04 (204), 2021.
Створені творчі групи, які активно працюють над проєктами:
- Проєкт дослідницько-творчий «Слідами пам’яті людської…», відповідальний викладач Нестеров В.В.
- Творчий проєкт «Україна єдина країна!», відповідальна Жидецька О.О.
- Навчально-виховний проєкт «Вулицями Житомира!», відповідальна Нестерова Т.М.