
Майстер-клас від випускників ліцею з приготування японської страви «ГЕДЗА» – смажені пельмені!
16.02.2023 року для здобувачів освіти групи КК-12 (професія «Кухар») під час виробничого навчання в режимі офлайн був проведений майстер-клас з приготування японської страви «ГЕДЗА» – смажені пельмені.
Майстер-клас провели випускники 2022 року, які навчались за професією «Кухар; Кондитер» – Анна Щупка та Анатолій Щупка, спільно з майстрами виробничого навчання Людмилою Михніцькою та Тетяною Черняхівською.
Здобувачі освіти проявили великий інтерес до заходу, їх зацікавила форма, начинка та незвичайний смак японських пельменів. Отримані навики здобувачі освіти групи КК-12 відпрацювали під час виконання практичних завдань з виробничого навчання на тему «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього». Змагаючись між собою наші майбутні кухарі так і не змогли визначитись – яка страва смачніша: Локшина? Пельмені? Або японські «Гедза»?