Конкурс «Гарбузовий Маєток 2022»

Творчий колектив методичної комісії з професії «Кухар; кондитер» Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради вдячний Громадській організації «Ресторанна Гільдія» та Громадській організації «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра» за можливість взяти участь у on-line кулінарному конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток 2022», продемонструвати свій професіоналізм та творчість, та разом з учасниками з всієї України донести жителям нашої держави та Європи, що гарбуз – це гастрономічна кулінарна зброя України!

Для кулінарного on-line конкурсу майстри виробничого навчання виготовили цікаві і оригінальні страви та кондитерські вироби за авторськими рецептами, поєднуючи різноманітні інноваційні стилі і сучасні виробничі технології, а саме:

  1. Киричук Лілія Генріхівна – теплий салат «Веселинка».
  2. Кравченко Тетяна Олегівна – хліб «Поліський гарбузовий».
  3. Кухаренко Олена Володимирівна – паштет «Гарбузова феєрія».
  4. Михніцька Людмила Валентинівна – шоколадні цукерки «Серце України».
  5. Олексієнко Марина Олександрівна – вегетаріанський бенто- торт «Гарбузова фантазія».
  6. Черняхіська Тетяна Володимирівна – гарбузова локшина по житомирськи.

Це шедеври кулінарії! Це красиво! Смачно! Оригінально та інноваційно! Ми пишаємося нашими майстрами виробничого навчання, головою МК Ганною Арсентівною Григор’євою та дякуємо за допомогу старшому майстру Людмилі Подзарей. Так тримати!!! Чекаємо перемоги!

Ми у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *