Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-31. Виробниче навчання

  • 16.02:
    Тема «Приготування поштучних та нарізних тістечок з бісквітного тіста».
  • 29.12:
    Тема «Приготування бісквітного тіста та виробів з нього. Приготування масляного бісквіту та виробів з нього».
  • 27.11:
    Тема «Приготування пряничного тіста та виробів з нього. Приготування прянічного тіста заварним способом».
  • 24.11:
    Тема « Приготування прісного здобного тіста. Сочники, ватрушка».
  • 17.11:
    Тема « Приготування прісного здобного тіста. Пиріжки та печиво».
  • 10.11:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Пиріг відкритий з різноманітними начинками».
  • 03.11:
    Тема «Приготування десертного пісочного тіста. Печиво зірочка».
  • 27.10:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Пиріг тертий».
  • 20.10:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Корзинка пісочна».
  • 22.09:
    Тема «Приготування млинцевого тіста. Млинчики з солодкими начинками».
  • 15.09:
    Тема «Млинчики з овочами».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |