23.03:
Тема «Приготування простих нарізних і поштучних тістечок та тортів з різних видів тіста».
22.03:
Тема «Приготування тортів, оцінка їх якості органолептичним методом».
Тема «Виготовлення тістечок. Розрахунки сировини для приготування борошняних кондитерських виробів за завданням».
21.03:
Тема «Технологія виготовлення бісквітних тортів. Вимоги до якості бісквітних тортів, умови реалізації».
Тема «Технологія виготовлення бісквітних тортів. Вимоги до якості бісквітних тортів, умови реалізації».
18.03:
Тема «Бісквітні торти, їх види та особливості».
Тема «Технологія виготовлення бісквітних тортів. Вимоги до якості бісквітних тортів, умови реалізації».
15.03:
Тема «Особливості та характеристика пісочних тортів».
Тема «Технологія приготування вафельних тортів».
18.02:
Тема «Поштучні (фігурні) бісквітні тістечка. Вимоги до якості, можливі недоліки бісквітних тістечок».
11.02:
Тема «Характеристика та особливості тістечок з бісквітного тіста. Нарізні бісквітні тістечка».
02.02:
Тема «Приготування простих нарізних тістечок з пісочного тіста. Пісочні поштучні тістечка».