23.03:
Тема «
Приготування простих нарізних і поштучних тістечок та тортів з різних видів тіста».

22.03:
Тема «
Приготування тортів, оцінка їх якості органолептичним методом».
Тема «
Виготовлення тістечок. Розрахунки сировини для приготування борошняних кондитерських виробів за завданням».

21.03:
Тема «
Технологія виготовлення бісквітних тортів. Вимоги до якості бісквітних тортів, умови реалізації».
Тема «
Технологія виготовлення бісквітних тортів. Вимоги до якості бісквітних тортів, умови реалізації».

18.03:
Тема «
Бісквітні торти, їх види та особливості».
Тема «
Технологія виготовлення бісквітних тортів. Вимоги до якості бісквітних тортів, умови реалізації».

15.03:
Тема «
Особливості та характеристика пісочних тортів».
Тема «
Технологія приготування вафельних тортів».

18.02:
Тема «
Поштучні (фігурні) бісквітні тістечка. Вимоги до якості, можливі недоліки бісквітних тістечок».

11.02:
Тема «
Характеристика та особливості тістечок з бісквітного тіста. Нарізні бісквітні тістечка».

02.02:
Тема «
Приготування простих нарізних тістечок з пісочного тіста. Пісочні поштучні тістечка».