Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-22. Виробниче навчання

  • 21.10:
    Теми:
    «Технологія приготування пісочно-глазурованого тістечка»,
    «Технологія приготування тістечок із бісквітного тіста»,
    «Класифікація тістечок. Тістечка із вафельного тіста».
  • 20.10:
    Тема «Технологія приготування бісквітного тіста. Масляний бісквіт. Кекси».
  • 16.10:
    Тема «Технологія приготування бісквітного тіста. Бісквітний рулет».
  • 25.09:
    Тема «Приготування прісного здобного тіста. Сочники, ватрушка».
  • 24.09:
    Тема «Приготування прісного здобного тіста. Пиріжки. Коржики молочні».
  • 23.09:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Пиріг відкритий з різноманітними начинкми».
  • 22.09:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Десертне печиво. Печиво зірочка».
  • 18.09:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Тертий пиріг».
  • 16.09:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Корзинка пісочна».
  • 15.09:
    Тема «Приготування пісочного тіста. Печиво. Випічка у формах».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |