- 15.09:
Тема 3:
«Бісквітне тісто: особливості, вибір сировини, способи приготування». 11:40-12:25
Тема 2:
«Приготування бісквітного тіста з підігрівом». 10.50-11.35
Тема 1:
«Приготування бісквітного тіста холодним способом». 9:50-10:35
- 14.09:
Тема 3:
«ЛП робота з нормативно-технологічною документацією». 10:50-11:35
Тема 2:
«Приготування виробів з пряникового тіста». 9.50-10.35
Тема 1:
«Обробка та підготовка пряникового тіста до випікання». 9:00-9:45
- 03.09:
Тема 3:
«Пісочне тісто та його характеристика. Характеристика способу розпушування та замішування тіста». 11:00-11:45
Тема 2:
«Приготування виробів з вафельного тіста». 10.00-10.45
Тема 1:
«Технологія приготування вафельних листів. Приготування листкових цукрових вафель». 9:00-9:45
- 02.09:
Тема 4:
«Особливості вафельного тіста. Приготування тіста для вафельного випічного напівфабрикату».
Тема 3:
«Приготування виробів з млинчикового тіста».
Тема 2:
«Характеристика млинчикового тіста. Технологія приготування млинчикового тіста, вимоги до якості».
Тема 1:
«Бездріжджове тісто, класифікація та особливості. Особливості різних видів бездріжджового тіста».