Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

КК-22. Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів

  • 15.09:
    Тема 3:
    «Бісквітне тісто: особливості, вибір сировини, способи приготування». 11:40-12:25
    Тема 2:
    «Приготування бісквітного тіста з підігрівом». 10.50-11.35
    Тема 1:
    «Приготування бісквітного тіста холодним способом». 9:50-10:35
  • 14.09:
    Тема 3:
    «ЛП робота з нормативно-технологічною документацією». 10:50-11:35
    Тема 2:
    «Приготування виробів з пряникового тіста». 9.50-10.35
    Тема 1:
    «Обробка та підготовка пряникового тіста до випікання». 9:00-9:45
  • 03.09:
    Тема 3:
    «Пісочне тісто та його характеристика. Характеристика способу розпушування та замішування тіста». 11:00-11:45
    Тема 2:
    «Приготування виробів з вафельного тіста». 10.00-10.45
    Тема 1:
    «Технологія приготування вафельних листів. Приготування листкових цукрових вафель». 9:00-9:45
  • 02.09:
    Тема 4:
    «Особливості вафельного тіста. Приготування тіста для вафельного випічного напівфабрикату».
    Тема 3:
    «Приготування виробів з млинчикового тіста».
    Тема 2:
    «Характеристика млинчикового тіста. Технологія приготування млинчикового тіста, вимоги до якості».
    Тема 1:
    «Бездріжджове тісто, класифікація та особливості. Особливості різних видів бездріжджового тіста».

ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |