Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-22. Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів

  • 28.09:
    Теми:
    «Вироби з бісквітного тіста. Зберігання напівфабрикатів»,
    «Оброблення та випікання бісквіту. Вироби з бісквітного тіста»,
    «Технологія приготування масляного бісквіту».
  • 23.09:
    Тема «Технологія приготування бісквітного тіста».
  • 21.09:
    Теми:
    «Методика розрахунку сировини для виробів з бездріжджових видів тіста»,
    «Тести»,
    «Бісквітне тісто, особливості та приготування».
  • 18.09:
    Тема «Технологія приготування виробів з пряникового тіста».
  • 17.09:
    Теми:
    «Характеристика та технологія приготування пряникового тіста»,
    «Приготування пряникового тіста заварним способом»,
    «Обробка та випікання пряничного тіста».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |