Житомирський професійний ліцей
ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО
м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43
(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
Головна
Загальна інформація
Відзнаки
Державні закупівлі
Законодавчо-нормативні акти
Запрошуємо до співробітництва
Наша діяльність
Виховна діяльність
Методична діяльність
Навчально-виробнича діяльність
Освітня діяльність
Структура
Адміністрація
Педагогічний колектив
Бібліотека
Бухгалтерія
Медичний пункт
Їдальня
Музей історії
Центр професійної кар’єри
Події
Розклад
Гуртожиток
Контакти
Пошук:
кк-21 Виробниче навчання Кухаренко
19.02:
Тема «
Приготування сиропів
».
30.12:
Тема «
Приготування м’ясних і рибних фаршів
».