26.05 Тема: «Приготування булочок та пиріжків дріжджових здобних».

19.05 Тема: «Приготування хлібобулочних виробів».

12.05 Тема: «Приготування розтягаїв».

05.05 Тема: «Приготування дріжджового тіста безопарним способом. Приготування ватрушок».

28.04 Тема: «Приготування піци з гастрономічними продуктами».

21.04 Тема: «Приготування дріжджового тіста безопарним способом.  Піца з овочевими начинками.».

14.04 Тема: «Технологія приготування дріжджового безопарного тіста. Приготування піци з м’ясними та рибними начинками».

07.04 Тема: «Приготування дріжджового тіста безопарним способом. Пиріжки з солодкими начинками».

31.03 Тема: «Приготування і використання посипок».

24.03 Тема: «Приготування вершкових і сметанних кремів».

17.03 Тема: «Приготування масляних кремів».

24.02 Тема: «Приготування желе та прикрас з нього».

14.02 Тема: «Приготування помади».

07.02 Тема: «Приготування сиропів».