05.05 Тема: «Приготування виробів з дріжджового тіста. Лабораторно-практична робота».

28.04 Тема: «Приготування виробів із дріжджового безопарного тіста для смаження у фритюрі. Робота з нормативно-технологічною документацією».

22.04 Тема: «Технологічний процес приготування виробів із дріжджового безопарного тіста».

21.04 Тема: «Вимоги до якості, можливі недоліки дріжджового тіста та причини їх виникнення. Обробка дріжджового тіста, формування та випікання виробів з нього».

19.04 Тема: «Характеристика дріжджового тіста. Технологічний процес приготування дріжджового  тіста безопарним способом».

07.04 Тема: «Вплив сировини на процес тістоутворення. Способи розпушування тіста».

05.04 Тема: «Технологічний процес приготування та класифікація тіста».