Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-21. Організація виробництва та обслуговування

  • 27.11:
    Тема: Лабораторно-практична робота«Організація роботи відділень кондитерського цеху».
  • 20.11:
    Тема«Відділення для приготування напівфабрикатів. Організація робочого місця.».
  • 13.11:
    Тема«Організація роботи кондитерського цеху. Відділення для замісу та розробки тіста».
  • 06.11:
    Тема«Основні положення. Кваліфікаційна характеристика кондитера».
  • 30.10:
    Тема «Ознайомлення з “Довідником кваліфікаційних характеристик”. Класифікація закладів».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |