- 05.11:
Тема 8: «Практична творча робота. Створити презентацію «Особливості ділового спілкування на робочому місці кухаря або кондитера»».
- 29.10:
Тема 7: «Різновиди конфліктів, способи вирішення конфліктів». Практична робота.
- 29.10:
Тема 6: «Спілкування як інструмент професійної діяльності».
- 29.10:
Тема 5: Лабораторно-практична робота: «Психологічні властивості поведінки людини. Основні психологічні та моральні вимоги до працюючого на робочому місці».
- 29.10:
Тема 4:«Етичні та естетичні норми ділового спілкування».
- 29.10:
Тема 3:«Особистість і колектив».
- 28.10:
Тема 2:«Індивідуальні особливості людини. Темперамент. Самодіагностика».