Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

КК-21. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів..

  • 27.05:
    Тема «Лабораторно-практична робота. Тема : Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів».
  • 25.05:
    Тема «Приготування та використання білкових кремів. Заварні креми їх особливості та використання».
  • 20.05:
    Тема «Технологія приготування сметанних та вершкових кремів».
  • 18.05:
    Тема «Технологія приготування масляних кремів. Правила та способи оздоблення кремами».
  • 20.04:
    Тема «Технологія приготування основних масляних кремів. Крем масляний на згущеному молоці».
  • 13.04:
    Тема «Креми, їх призначення в кондитерському виробництві».
  • 06.04:
    Тема «Виготовлення прикрас із застиглого желе».
  • 30.03:
    Тема «Технологія приготування желе на агарі. Желе, особливості та використання».
  • 23.03:
    Тема «Приготування желе та прикрас з нього. Желе, особливості та використання».
  • 16.03:
    Тема «Особливості приготування різних видів помад. Вимоги до якості та умови реалізації  помади».
  • 23.02:
    Тема «Технологія приготування цукрової помади. Характеристика етапів приготування помади».
  • 21.02:
    Тема «Помади, їх асортимент і призначення. Чинники, що впливають на властивості помади».
  • 16.02:
    Тема «Сиропи, їх види, та призначення. Технологія приготування сиропів».
  • 09.02:
    Тема «Напівфабрикати для оздоблення борошняних кондитерських  виробів. Цукристі напівфабрикати та їх призначення».

ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |