Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-21. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів..

  • 17.02:
    Тема «Креми, їх  призначення в кондитерському виробництві».
  • 15.02:
    Тема «Виготовлення прикрас із застиглого желе».
  • 10.02:
    Тема «Приготування желе на желатині. Особливості желе для покриття поверхні та застиглого желе».
  • 25.01:
    Тема «Сиропи, їх види, та призначення».
  • 18.01:
    Тема «Напівфабрикати для оздоблення борошняних кондитерських виробів».

ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |