• 08.03:
    Тема «Технологія приготування посипок».
  • 02.03:
    Тема «Масляні креми».
  • 27.02:
    Тема «Сметанні креми».
  • 24.02:
    Тема «Вершкові креми».
  • 22.02:
    Тема «Технологія приготування основних масляних кремів».
    Тема «Креми, їх призначення».
  • 20.02:
    Тема «Приготування прикрас із застиглого желе».
  • 15.02:
    Тема «Приготування желе на желатині». 09.00
  • 14.02:
    Тема «Приготування желе». 09.50
    Тема «Технологія приготування помадок». 09.00
  • 02.02:
    Тема «Технологія приготування сиропів». 10.50
  • 31.01:
    Тема «Цукристі напівфабрикати». 10.50