Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

КК-21. Кулінарія

  • 24.11:
    Тема «Лабораторно-практична робота Тема: Розрахунки сировини за збірником рецептур і технологічними картами».
  • 18.11:
    Тема «Борошняні страви. Приготування вареників і пельменів. Приготування галушок, локшини, млинчиків».
  • 17.11:
    Тема «Безалкогольні напої, приготування та подавання. Приготування солодких страв масового попиту».
  • 11.11:
    Тема «Значення холодних страв і закусок у харчуванні. Приготування бутербродів. Приготування салатів і холодних страв із рибних, м’ясних продуктів масового попиту».
  • 10.11:
    Тема «Технологія приготування страв із яєць. Приготування із кисломолочного сиру».
  • 04.11:
    Тема «Овочеві страви та гарніри. Технологія приготування страв і гарнірів із круп, макаронних виробів і бобових».
  • 03.11:
    Тема «Значення та класифікація соусів. Соуси червоні і білі. Соуси грибні, сметанні, молочні, холодні».
  • 28.10:
    Тема «Технологічний процес приготування перших страв».
  • 27.10:
    Тема «Приготування напівфабрикатів із м’яса. Приготування напівфабрикатів із січеної маси. Вимоги до якості».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |