Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-21. Кулінарія

  • 28.12:
    Тема «Лабораторна робота: Технологія приготування та подавання страв масового попиту».
  • 20.11:
    Тема «Приготування страв із яєць та кисломолочного сиру».
  • 17.11:
    Тема «Технологія приготування овочевих страв і гарнірів».
  • 06.11:
    Тема «Технологія приготування соусів».
  • 04.11:
    Тема «Технологічний процес приготування перших страв».
  • 23.10:
    Тема «Приготування напівфабрикатів із м’яса».
  • 20.10:
    Тема «Приготування напівфабрикатів із риби».
  •  22.09:
    Тема «Харчовий раціон та режим харчування».
  • 15.09:
    Тема «Різновиди харчування».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |