Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-12. Виробниче навчання Михніцька

  • 31.12:
    Тема «Приготування пельменів».
  • 03.12:
    Тема «Приготування страв із запечених овочів».
  • 30.11:
    Тема «Приготування страв та гарнірів з смажених овочів у фритюрі».
  • 26.11:
    Тема «Приготування страв та гарнірів зі смажених овочів основним способом».
  • 23.11:
    Тема «Приготування страв і гарнірів з варених овочів».
  • 19.11:
    Тема «Приготування страв та гарнірів з припущених овочів».
  • 16.11:
    Тема «Приготування смажених страв з яєць ».
  • 12.11:
    Тема «Приготування відварних страв з яєць ».
  • 09.11:
    Тема «Приготування молочних супів ».
  • 05.11:
    Тема «Приготування супів картопляних з макаронними виробами, з овочами».
  • 02.11:
    Тема «Приготування супів картопляних з крупами і бобовими».
  • 29.10:
    Тема «Приготування страв з бобових».
  • 26.10:
    Тема «Приготування страв з макаронних виробів».
  • 22.10:
    Тема «Приготування каш різної консистенції (розсипчасті, вязкі, рідкі)».
  • 15.10:
    Тема «Механічна, кулінарна обробка субпродуктів, кісток».
  • 28.09:
    Тема «Обробка риби в залежності від кулінарного використання».
  • 24.09:
    Тема «Первинна обробка різних видів риб».
  • 21.09:
    Тема «Обробка цибулевих, плодових,, зернобобових овочів, грибів, форми нарізання та кулінарне використання».
  • 17.09:
    Тема «Обробка капустяних, салатних, пряних, десертних овочів, їх використання».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |