- 31.12:
Тема «Приготування пельменів».
- 03.12:
Тема «Приготування страв із запечених овочів».
- 23.11:
Тема «Приготування страв і гарнірів з варених овочів».
- 19.11:
Тема «Приготування страв та гарнірів з припущених овочів».
- 16.11:
Тема «Приготування смажених страв з яєць ».
- 12.11:
Тема «Приготування відварних страв з яєць ».
- 09.11:
Тема «Приготування молочних супів ».
- 02.11:
Тема «Приготування супів картопляних з крупами і бобовими».
- 29.10:
Тема «Приготування страв з бобових».
- 26.10:
Тема «Приготування страв з макаронних виробів».
- 15.10:
Тема «Механічна, кулінарна обробка субпродуктів, кісток».
- 28.09:
Тема «Обробка риби в залежності від кулінарного використання».
- 24.09:
Тема «Первинна обробка різних видів риб».