- 23.06: Тема «Приготування борошняних виробів смажених у великій кількості жиру. Пончики та вергуни».
- 17.06: Тема «Приготування відкритих та закритих багатопорційних пирогів».
- 16.06: Тема «Приготування булочок та пиріжків дріжджових здобних».
- 15.06: Тема «Приготування хлібобулочних виробів».
- 14.06: Тема «Приготування розтягаїв».
- 10.06: Тема «Приготування піци з гастрономічними продуктами».
- 06.06: Тема «Технологія приготування дріжджового безопарного тіста. Приготування піци з м’ясними та рибними начинками».
- 30.05: Тема «Приготування і використання посипок».
- 27.05: Тема «Приготування вершкових і сметанних кремів».
- 26.05: Тема «Приготування масляних кремів».
- 23.05: Тема «Приготування желе та прикрас з ного».
- 20.05: Тема «Приготування помади».
- 19.05: Тема «Приготування сиропів».
- 16.05: Тема «Приготування фаршів м’ясних, ліверних, рибних».
- 13.05: Тема «Приготування начинок з овочів, грибів та бобових».
- 09.05: Тема «Приготування солодких начинок».
- 02.05: Тема «Правила та прийоми виготовлення елементів оздоблення».
- 29.04: Тема «Робота із Збірником Рецептур борошняних та кондитерських виробів. Розрахунок сировини на необхідну кількість виробів».
- 25.04: Тема «Засвоєння навиків проведення бракеражу».
- 22.04: Тема «Організація роботи відділень кондитерського цеху».
- 19.04: Тема «Підготовка основної сировини до виробництва».
- 18.04: Тема «Органоліптичні визначення якості харчових продуктів».
- 29.11: Тема «Приготування страв та гарнірів з варених овочів».
- 25.11: Тема «Приготування страв та гарнірів з припущених овочів».
- 24.11: Тема «Приготування смажених страв з яєць».
- 18.11: Тема «Приготування відварних страв з яєць».
- 17.11: Тема «Приготування супів молочних супів».
- 10.11: Тема «Приготування супів картопляних з крупами та бобовими».
- 04.11: Тема «Приготування страв з бобових».
- 03.11: Тема «Приготування страв з макаронних виробів».