Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-12. Устаткування підприємств харчування

  • 28.12:
    Тема «Лабораторно-практична робота№10».
  • 26.11:
    Тема«Електричні та газові плити».
  • 24.11:
    Тема«Лабораторно-практична робота №7. Устаткування для варіння їжі».
  • 20.11:
    Тема«Пароварильні шафи, сосисковарки».
  • 17.11:
    Тема«Котли секційно-модульовані для варіння їжі».
  • 12.11:
    Тема«Загальні відомості про устаткування на газовому обігріві».
  • 10.11:
    Тема«Загальні відомості про теплове електричне устаткування».
  • 06.11:
    Тема«Характеристика підйомно-транспортного устаткування».
  • 03.11:
    Тема «Лабораторно-практична робота №6».
  • 29.10:
    Тема «Характеристика машин для приготування тіста. Машини та механізми для просіювання борошна. Машини та механізми для замішування та розкачування тіста».
  • 27.10:
    Тема «Шафи для запікання і смаження продуктів».
  • 23.10:
    Тема «Лабораторно-практична робота №5».
  • 20.10:
    Тема «Лабораторно-практична робота №4».
  • 15.10:
    Тема «Машини для формування і дозування котлет і пельменів».
  • 25.09:
    Тема «Машини та механізми для протирання продуктів і овочів».
  • 22.09:
    Тема «Машини та механізми для нарізання сирих і варених овочів».
  • 17.09:
    Тема «Машини та механізми та обробки та очищення овочів та картоплі».
  • 15.09:
    Тема «Ваговимірювальне устаткування».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |