- 05.05:
Тема «Значення використання холодильної техніки в підприємствах харчування. Характеристика холодильних машин».
- 04.05:
Тема «Жарові шафи. Сковороди, фритюрниці. Правила експлуатації».
- 27.04:
Тема «Машини для замісу тіста. Машини для збивання продуктів».
- 11.04:
Тема «Ваги. Вимоги до ваг».
- 06.04:
Тема «Ознайомлення з технікою підприємств харчування. Ознайомлення з сучасною технікою підприємств харчування».
- 23.11:
Тема «Лабораторно-практична робота №7».
- 22.11:
Тема «Пароварильні шафи. Сосисковарки».
- 15.11:
Тема «Загальні відомості про устаткування на газовому обігріві. Правила розпалювання газових пальників».
- 12.11:
Тема «Характеристика підйомно-транспортного устаткування».
Тема «Загальні відомості про теплове електричне устаткування».
- 09.11:
Тема «Лабораторно-практична робота №6».
- 08.11:
Тема «Характеристика машин для приготування тіста. Машини та механізми для просіювання борошна».
Тема «Машини для замішування тіста. Машини для розкачування тіста».
- 05.11:
Тема «Лабораторно-практична робота №4». - Тема «Лабораторно-практична робота №5».
- 03.11:
Тема «Машини для формування та дозування котлет, пельменів».
- 02.11:
Тема «Фаршемішалки. Машини та механізми для розпушування мяса».
- 01.11:
Тема «Загальна характеристика машин та механізмів для обробки м’яса та риби. Правила експлуатації машин та механізмів для обробки м’яса та риби». - «Машини та механізми для подрібнення м’яса та риби (м’ясорубки, кутери)».
- 27.10:
Тема «Лабораторно-практична робота №3».