- 28.12:
Тема «Лабораторно-практична робота№10».
- 26.11:
Тема«Електричні та газові плити».
- 20.11:
Тема«Пароварильні шафи, сосисковарки».
- 17.11:
Тема«Котли секційно-модульовані для варіння їжі».
- 06.11:
Тема«Характеристика підйомно-транспортного устаткування».
- 03.11:
Тема «Лабораторно-практична робота №6».
- 27.10:
Тема «Шафи для запікання і смаження продуктів».
- 23.10:
Тема «Лабораторно-практична робота №5».
- 20.10:
Тема «Лабораторно-практична робота №4».
- 15.10:
Тема «Машини для формування і дозування котлет і пельменів».
- 25.09:
Тема «Машини та механізми для протирання продуктів і овочів».
- 22.09:
Тема «Машини та механізми для нарізання сирих і варених овочів».
- 15.09:
Тема «Ваговимірювальне устаткування».