Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

КК-12. Устаткування підприємств харчування

  • 05.05:
    Тема «Значення використання холодильної техніки в підприємствах харчування. Характеристика холодильних машин».
  • 04.05:
    Тема «Жарові шафи. Сковороди, фритюрниці. Правила експлуатації».
  • 03.05:
    Тема «Машини для розкачування тіста. Машини для дозування тіста та крему».
  • 27.04:
    Тема «Машини для замісу тіста. Машини для збивання продуктів».
  • 14.04:
    Тема «Передаточні механізми машин. Машини та механізми для подрібнення сухих продуктів».
  • 11.04:
    Тема «Ваги. Вимоги до ваг».
  • 06.04:
    Тема «Ознайомлення з технікою підприємств харчування. Ознайомлення з сучасною технікою підприємств харчування».
  • 23.11:
    Тема «Лабораторно-практична робота №7».
  • 22.11:
    Тема «Пароварильні шафи. Сосисковарки».
  • 16.11:
    Тема «Котли секційно-модульовані для варіння їжі. Автоматика електричних котлів».
  • 15.11:
    Тема «Загальні відомості про устаткування на газовому обігріві. Правила розпалювання газових пальників».
  • 12.11:
    Тема «Характеристика підйомно-транспортного устаткування».
    Тема «Загальні відомості про теплове електричне устаткування».
  • 09.11:
    Тема «Лабораторно-практична робота №6».
  • 08.11:
    Тема «Характеристика машин для приготування тіста. Машини та механізми для просіювання борошна».
    Тема «Машини для замішування тіста. Машини для розкачування тіста».
  • 05.11:
    Тема «Лабораторно-практична робота №4».
  • Тема «Лабораторно-практична робота №5».
  • 03.11:
    Тема «Машини для формування та дозування котлет, пельменів».
  • 02.11:
    Тема «Фаршемішалки. Машини та механізми для розпушування мяса».
  • 01.11:
    Тема «Загальна характеристика машин та механізмів для обробки м’яса та риби. Правила експлуатації машин та механізмів для обробки м’яса та риби».
  • «Машини та механізми для подрібнення м’яса та риби (м’ясорубки, кутери)».
  • 27.10:
    Тема «Лабораторно-практична робота №3».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |