Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-12. Технология приготування їжі з основами товарознавства

  • 29.12-30.12:
    Теми:
    «Технологія приготування та подавання борошняних страв і виробів».
  • 27.11:
    Теми:
    «Технологія приготування молочних супів».
    «Технологія приготування та подавання перших страв. Лабораторно-практична робота».
  • 25.11:
    Теми:
    «Технологія приготування картопляних супів, супів з крупами, макаронними виробами і бобовими».
  • 20.11:
    Теми:
    «Загальні правила приготування та подавання супів. Борщі та капусняки»
    «Значення та класифікація перших страв. Приготування бульйонів та овочевої пасеровки».
  • 18.11:
    Теми:
    «Крупи, бобові, макаронні вироби : обробка, технологія приготування страв. Лабораторна робота( ІІ частина)».
  • 13.11:
    Теми:
    « Лабораторно-практична робота з теми ” Крупи, бобові, макаронні вироби”».
    «Технологія приготування страв з макаронних виробів і бобових”».
  • 11.11:
    Теми:
    « Приготування каш різної консистенції та виробів з них».
  • 06.11:
    Теми:
    «Характеристика комбінованих та допоміжних способів теплової обробки»,
    «Будова та хімічний склад злакових культур. Крупи».
  • 04.11:
    Тема «Теплова обробка продуктів. Характеристика основних способів теплової обробки».
  • 30.10:
    Теми:
    «М’ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів»,
    «Тестові завдання».
  • 28.10:
    Тема «Механічна обробка птиці».
  • 23.10:
    Теми: «Технологія приготування напівфабрикатів з м’ясної січеної маси».
    «М’ясні субпродукти».
  • 21.10:
    Тема «Приготування напівфабрикатів з м’яса».
  • 16.10:
    Теми: «Хімічний склад та класифікація м’яса».
    «Розбирання м’ясних туш».
  • 25.09:
    Теми:
    «Овочеві напівфабрикати, їх характеристика та використання»,
    «Відходи овочів, їх використання та методика розрахунку за збірником рецептур».
  • 23.09:
    Тема «Плодові овочі та гриби».
  • 18.09:
    Теми:«Салатно-шпинатні, пряні та десертні овочі»,
    «Капустяні та цибулеві овочі».
  • 16.09:
    Тема «Значення овочів у харчуванні. Механічна обробка овочів».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |