- 26.11:
Тема: «Практична робота. Тема: Технологія приготування супів».
Тема: «Лабораторно-практична робота. Тема : Технологія приготування та подавання перших страв».
- 22.11:
Тема: «Приготування картопляних та овочевих супів. Супи з крупами, бобовими, макаронними виробами».
- 19.11:
Тема: «Технологія приготування супів. Значення та класифікація супів. Технологія приготування овочевої пасеровки, бульйонів для супів».
Тема: «Загальні правила приготування заправних супів. Борщі. Технологія приготування борщів».
- 16.11:
Лабораторно-практична робота. Тема: «Крупи, бобові, макаронні вироби : обробка, технологія приготування страв».
- 15.11:
Лабораторно-практична робота. Тема: «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв».
- 12.11:
Тема «Бобові. Технологія приготування страв з бобових. Види макаронних виробів. Приготування з них».
Тема «Приготування каш різної консистенції. Вироби масового попиту з каш. Робота зі збірником і технологічними картками».
- 09.11:
Тема «Характеристика комбінованих та допоміжних способів теплової обробки. Харчові жири, їх види та характеристика».
Тема «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв. Будова та хімічний склад зерна злакових. Крупи, їх види та харчова цінність».
- 08.11:
Тема «Теплова кулінарна обробка продуктів. Характеристика основних способів теплової обробки».
- 05.11:
Тема «Методика розрахунку маси брутто, нетто, відходів та виходу напівфабрикатів при використанні м’ясних продуктів». - Лабораторно-практична робота. Тема : «Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї».
- 01.11:
Тема «Технологія приготування м’ясної січеної маси. Технологія та особливості напівфабрикатів з січеної маси». - «Хімічний склад та класифікація птиці. Технологічний процес механічної обробки птиці».