- 08.02:
Тема: «Лабораторно-практична роботаТема: Технологія приготування салатів». 10:50–11:35 - Тема: «Правила відбору інгредієнтів за якістю і кількістю, інвентарю, посуду відповідно до технологічних вимог приготування холодних страв і закусок з риби.». 9:50–10:35
- Тема: «Приготування закусок з овочів, з сиру та яєць». 9:00–9:45
- 07.02:
Тема: «Технологія приготування салатів з сирих овочів та салатів-коктейлів». 11:45–12:30
Тема: «Технологія приготування салатів з сирих овочів та салатів-коктейлів». 9:50–10:35
Тема: «Салати з варених овочів та салати нетрадиційної технології». 9:00–9:45
- 15.09:
Тема: «Оброблення пряних та десертних овочів». 9:00–9:45
- 14.09:
Тема: «Обробка капустяних цибулевих і салатно-шпинатних овочів». 11:40–12:25