- 29.12-30.12:
Теми:
«Технологія приготування та подавання борошняних страв і виробів».
- 27.11:
Теми:
«Технологія приготування молочних супів».
«Технологія приготування та подавання перших страв. Лабораторно-практична робота».
- 25.11:
Теми:
«Технологія приготування картопляних супів, супів з крупами, макаронними виробами і бобовими».
- 20.11:
Теми:
«Загальні правила приготування та подавання супів. Борщі та капусняки»
«Значення та класифікація перших страв. Приготування бульйонів та овочевої пасеровки».
- 18.11:
Теми:
«Крупи, бобові, макаронні вироби : обробка, технологія приготування страв. Лабораторна робота( ІІ частина)».
- 13.11:
Теми:
« Лабораторно-практична робота з теми ” Крупи, бобові, макаронні вироби”».
«Технологія приготування страв з макаронних виробів і бобових”».
- 11.11:
Теми:
« Приготування каш різної консистенції та виробів з них».
- 06.11:
Теми:
«Характеристика комбінованих та допоміжних способів теплової обробки»,
«Будова та хімічний склад злакових культур. Крупи».
- 30.10:
Теми:
«М’ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів»,
«Тестові завдання».
- 28.10:
Тема «Механічна обробка птиці».
- 21.10:
Тема «Приготування напівфабрикатів з м’яса».
- 16.10:
Теми: «Хімічний склад та класифікація м’яса».
«Розбирання м’ясних туш».
- 25.09:
Теми:
«Овочеві напівфабрикати, їх характеристика та використання»,
«Відходи овочів, їх використання та методика розрахунку за збірником рецептур».
- 23.09:
Тема «Плодові овочі та гриби».
- 18.09:
Теми:«Салатно-шпинатні, пряні та десертні овочі»,
«Капустяні та цибулеві овочі».
- 16.09:
Тема «Значення овочів у харчуванні. Механічна обробка овочів».