- 12.05. Тема: «Тестові завдання для підсумкового контролю знань по модулю».
- Тема: «Лабораторно-практична робота. Тема: Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів».
- Тема: «Технологія приготування посипок».
- 11.05. Тема: «Приготування та використання білкових кремів. Заварні креми їх особливості та використання».
- 10.05. Тема: «Технологія приготування сметанних та вершкових кремів».
- Тема: «Технологія приготування масляних кремів. Правила та способи оздоблення кремами».
- Тема: «Технологія приготування основних масляних кремів. Крем масляний на згущеному молоці».
- 05.05. Тема: «Креми, їх призначення в кондитерському виробництві».
- Тема: «Приготування желе та прикрас з нього. Желе, особливості та використання».
- 03.05. Тема: «Технологія приготування желе на агарі. Желе, особливості та використання».
- Тема: «Приготування желе та прикрас з нього. Желе, особливості та використання».
- 28.04. Тема: «Особливості приготування різних видів помад. Вимоги до якості та умови реалізації помади».
- Тема: «Технологія приготування цукрової помади. Характеристика етапів приготування помади».