- 06.10 Тема: «Лабораторно-практична робота». 09.50
- Тема: «Лабораторно-практична робота». 09.00
- 05.10 Тема: «Вимоги до якості, правила подачі, терміни зберігання страв». 09.50
- Тема: «Приготування страв з сиру». 09.00
- 04.10 Тема: «Технологія приготування страв з сиру». 10.50
- Тема: «Технологія приготування смажених і запечених страв з яєць». 09.50
- 01.10 Тема: «Технологія приготування та відпуск страв з варених яєць». 10.50
- Тема: «Правила санітарної обробки кухонного посуду». 09.50
- 30.09 Тема: «Експлуатація технологічного обладнання для приготування страв». 09.50
- Тема: «Організація робочого місця для приготування страв з яєць». 09.00