- 03.10 Тема: «Лабораторна робота: Приготування страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів». 10.50
- Тема: «Приготування страв з варених, припущених овочів». 9.50
- 30.09 Тема: «Правила подачі і умови зберігання страв і гарнірів з овочів». 10.50
- 28.09 Тема: «Приготування страв і гарнірів з тертих овочевих мас». 11.40
- 27.09 Тема: «Технологія приготування запечених і тушкованих страв з овочів». 9.50
- Тема: «Технологія приготування запечених і тушкованих страв з овочів». 9.00
- 26.09 Тема: «Технологія приготування страв і гарнірів з смажених овочів у фритюрі». 10.50
- Тема: «Технологія приготування страв і гарнірів з смажених овочів основним способом». 9.50
- 24.09 Тема: «Технологія приготування страв і гарнірів з варених і припущених овочів». 10.50
- Тема: «Значення та класифікація страв і гарнірів з овочів». 9.50
- 23.09 Тема: «Правила санітарної обробки кухонного і столового посуду, інвентарю». 10.50
- Тема: «Правила експлуатації обладнання для приготування страв і гарнірів з овочів». 9.50
- 21.09 Тема: «Теплова кулінарна обробка продуктів. Характеристика основних і допоміжних способів».11.40
- Тема: «Організація робочого місця для приготування страв і гарнірів з овочів». 9.50
- 20.09 Тема: «Приготування страв і гарнірів з овочів». 11.40