Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

КК-11. Устаткування підприємств харчування

  • 31.03:
    Тема «Лабораторно-практична робота №10. Підсумкові тести».
  • 30.03:
    Тема «Марміти електричні для відпуску 1-х та 2-х страв. Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці мармітів електричних».
  • 28.03:
    Тема «Кипятильники безперервної дії, водонагрівачі безперервної дії».
  • 24.03:
    Тема «Лабораторно-практична робота №8».
  • 23.03:
    Тема «Шафи для запікання продуктів, шафи для смаження продуктів».
  • 21.03:
    Тема «Фритюрниці. Правила раціональної та безпечної експлуатації  фритюрниць».
  • 17.03:
    Тема «Електричні і газові плити».
  • 16.03:
    Тема «Лабораторно-практична робота №7».
  • 14.03:
    Тема «Пароварильні шафи, сосисковарки».
  • 24.11:
    Тема «Машини та механізми для подрібнення мяса та риби. (Кутери)».
  • 22.11:
    Тема «Машини та механізми для подрібнення мяса та риби. (Мясорубки)».
  • 17.11:
    Тема «Загальна характеристика машин та механізмів для обробки м’яса і риби».
  • 15.11:
    Тема «Лабораторно-практична робота №3».
  • 11.11:
    Тема «Лабораторно-практична робота №2».
  • 10.11:
    Тема «Машини та механізми для протирання продуктів і овочів».
  • 08.11:
    Тема «Машини та механізми для нарізання сирих і варених овочів».
  • 29.10:
    Тема «Машини та механізми для обробки і очищення овочів та картоплі».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |