- 20.01:
Тема «Хімічний склад та класифікація яєць».
- 30 – 31.12:
Тема «Технологія приготування та подавання перших страв. Лабораторна робота».
- 25.11:
Тема «Будова та хімічний склад злакових культур. Крупи».
- 12.11:
Тема «Тестові завдання з теми: ” М’ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування н/ф”».
- 11.11:
Тема « М’ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування н/ф.” Практична робота № 3».
- 05.11:
Тема «Механічна обробка птиці.».
- 04.11:
Тема «М’ясні субпродукти: класифікація, харчова цінність, механічна обробка та кулінарне використання».
- 28.10:
Тема «Приготування напівфабрикатів з м’яса».
- 26.10:
Тема «Розбирання м’ясних туш».
- 22.10:
Тема «Хімічний склад та класифікація м’яса».
- 21.10:
Тема «Обробка риби та приготування напівфабрикатів з неї».
- 24.09:
Тема «Плодові овочі та гриби».
- 17.09:
Тема «Капустяні та цибулеві овочі».
- 16.09:
Тема «Значення овочів у харчуванні. Механічна обробка овочів».