- 31.03:
Тема: «Підсумкові тести з контролю знань з предмету».
- 24.03:
Лабораторно-практична робота. Тема: «Технологія приготування та подавання борошняних страв і виробів».
- 17.03:
Лабораторно-практична робота. Тема: «Технологія приготування та подавання борошняних страв і виробів».
- 24.02:
Тема: «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього. Вареники, пельмені, галушки, локшина».
- 23.02:
Тема: «Технологія приготування прісного тіста. Характеристика асортименту виробів з прісного тіста».
- 21.02:
Лабораторно-практична робота. Тема: «Технологія приготування страв та гарнірів із смажених і запечених овочів».
- 16.02:
Лабораторно-практична робота. Тема: «Технологія приготування страв та гарнірів з відварних та припущених овочів».
- 04.02:
Тема: «Значення та класифікація страв з овочів. Технологія приготування страв з варених овочів».
- 26.11:
Лабораторно-практична робота. Тема: «Технологія приготування та подавання перших страв».
- 25.11:
Практична робота. Тема: «Технологія приготування супів».
- 24.11:
Тема: «Приготування картопляних та овочевих супів. Супи з крупами, бобовими, макаронними виробами». - Тема: «Хімічний склад, класифікація молока та молочних продуктів. Молочні супи».
- 19.11:
Тема: «Технологія приготування супів. Значення та класифікація супів. Технологія приготування овочевої пасеровки, бульйонів для супів».
- 18.11:
«Лабораторно-практична робота. Тема : Крупи, бобові, макаронні вироби : обробка, технологія приготування страв».
- 17.11:
Тема «Бобові. Технологія приготування страв з бобових. Види макаронних виробів. Приготування з них».
«Лабораторно-практична робота. Тема : Крупи, бобові, макаронні вироби : обробка, технологія приготування страв».
- 15.11:
Тема «Приготування каш різної консистенції. Вироби масового попиту з каш. Робота зі збірником і технологічними картками».
- 11.11:
Тема «Характеристика комбінованих та допоміжних способів теплової обробки. Харчові жири, їх види та характеристика».
- 10.11:
Тема «Лабораторно-практична робота. Тема : Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї».
Тема «Теплова кулінарна обробка продуктів. Характеристика основних способів теплової обробки».
- 03.11:
Тема «Технологія приготування м’ясної січеної маси. Технологія та особливості напівфабрикатів з січеної маси».
- 01.11:
Тема «Приготування напівфабрикатів з м’яса. Приготування дрібно шматкових напівфабрикатів з м’яса».