Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-11. Технология приготування їжі з основами товарознавства

  • 17.02:
    Тема «Технологія приготування страв та гарнірів  із запечених та тушкованих овочів».
  • 25.01:
    Тема «Технологія приготування страв із яєць та яєчних продуктів».
  • 20.01:
    Тема «Хімічний склад та класифікація яєць».
  • 30 – 31.12:
    Тема «Технологія приготування та подавання перших страв. Лабораторна робота».
  • 26.11:
    Тема «Приготування каш різної консистенції та виробів з них».
  • 25.11:
    Тема «Будова та хімічний склад злакових культур. Крупи».
  • 19.11:
    Тема «Характеристика комбінованих та допоміжних способів теплової обробки».
  • 18.11:
    Тема «Теплова обробка продуктів. Характеристика основних способів теплової обробки».
  • 12.11:
    Тема «Тестові завдання з теми: ” М’ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування н/ф”».
  • 11.11:
    Тема « М’ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування н/ф.” Практична робота № 3».
  • 05.11:
    Тема «Механічна обробка птиці.».
  • 04.11:
    Тема «М’ясні субпродукти: класифікація, харчова цінність, механічна обробка та кулінарне використання».
  • 29.10:
    Тема «Технологія приготування напівфабрикатів з м’ясної січеної маси».
  • 28.10:
    Тема «Приготування напівфабрикатів з м’яса».
  • 26.10:
    Тема «Розбирання м’ясних туш».
  • 22.10:
    Тема «Хімічний склад та класифікація м’яса».
  • 21.10:
    Тема «Обробка риби та приготування напівфабрикатів з неї».
  • 15.10:
    Тема «Технологічний процес приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї».
  • 28.09:
    Тема «Овочеві напівфабрикати, їх характеристика та використання».
  • 24.09:
    Тема «Плодові овочі та гриби».
  • 17.09:
    Тема «Капустяні та цибулеві овочі».
  • 16.09:
    Тема «Значення овочів у харчуванні. Механічна обробка овочів».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |