- 19.10 Тема: «Лабораторно-практична робота». 11.40
- Тема: «Лабораторно-практична робота». 10.50
- 14.10 Тема: «Технологія приготування страв з тертих овочевих мас». 10.50
- 13.10 Тема: «Технологія приготуванння страв і гарнірів з тушкованих овочів». 9.50
- 11.10 Тема: «Технологія приготування запечених страв і гарнірів з овочів». 10.50
- 08.10 Тема: «Приготування страв і гарнірів з овочів смажених у фритюрі». 9.00
- 07.10 Тема: «Технологія приготування страв і гарнірів з овочів смажених основним способом». 11.40
- Тема: «Технологія приготування страв і гарнірів з варених і припущених овочів». 10.50
- 06.10 Тема: «Приготування страв і гарнірів з варених і припущених овочів». 11.40
- 05.10 Тема: «Санітарні правила обробки столового і кухонного посуду та інвентарю». 10.50
- 04.10 Тема: «Організація робочого місця при приготуванні страв і гарнірів з овочів». 11.40
- 03.10 Тема: «Теплова кулінарна обробка продуктів. Характеристика основних і допоміжних СТО». 11.40