Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

кк-11. Приготування страв і гарнірів з круп, бобових і макаронних виробів. Викладач Кухаренко Олена Володимирівна

  • 13.02 Тема: «Лабораторно-практична робота. Тематична атестація». 11.40
  • 10.02 Тема: «Лабораторно-практична робота». 09.50
  • Тема: «Приготування страв з круп, бобових Житомирщини». 09.00
  • 09.02 Тема: «Приготування страв і гарнірів з макаронних виробів». 09.50
  • 06.02 Тема: «Загальні правила варіння каш, макаронних виробів». 09.50
    • Тема: «Характеристика круп, бобових і макаронних виробів». 09.00
  • 30.01 Тема: «Правила санітарної обробки посуду. Вимоги охорони праці». 09.50
    • Тема: «Організація робочого місця при приготуванні страв з круп». 09.00

ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |