Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

КК-11. Виробниче навчання. Кухаренко

  • 29.04:
    Тема «Приготування пельменів». 
  • 28.04:
    Тема «Приготування вареників з солодкими фаршами». 
  • 26.04:
    Тема «Приготування вареників з солоними фаршами». 
  • 22.04:
    Тема «Приготування прісного тіста. Локшина та галушка». 
  • 21.04:
    Тема «Приготування страв з тертої картоплі». 
  • 19.04:
    Тема «Приготування страв і гарнірів з запечених овочів». 
  • 15.04:
    Тема «Приготування страв і гарнірів з овочів смажених у фритюрі». 
  • 12.04:
    Тема «Приготування страв і гарнірів з смажених овочів основним способом». 
  • 08.04:
    Тема «Приготування страв і гарнірів з варених овочів». 
  • 05.04:
    Тема «Приготування страв і гарнірів з припущених овочів». 
  • 01.04:
    Тема «Приготування супів молочних». 
  • 29.03:
    Тема «Приготування супів картопляних з макаронними виробами». 
  • 25.03:
    Тема «Приготування супів картопляних з крупами, бобовими». 
  • 22.03:
    Тема «Приготування страв із смажених яєць». 
  • 18.03:
    Тема «Приготування страв з відварних яєць». 
  • 15.03:
    Тема «Технологія приготування страв з бобових». 
  • 18.02:
    Тема «Механічна кулінарна обробка субпродуктів, кісток». 
  • 15.02:
    Тема «Механічна кулінарна обробка птиці». 
  • 09.11:
    Тема «Робота в цеху для миття посуду». 
  • 02.11:
    Тема «Вступ. Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Інструктажі з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві (в кухні-лабораторії)». 

ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |