- 18.02:
Тема «Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових». Приготування каш різної консистенції (розсипчасті, в’язкі, рідкі)».
- 11.02:
Тема «Механічна кулінарна обробка субпродуктів. Печінка».
- 25.01:
Тема «Механічна кулінарна обробка м’яса, м’ясопродуктів, с/г птиці, субпродуктів, приготування н/ф. Правила прийому і обробки м’яса».
- 21.01:
Тема «Механічна кулінарна обробка риби, приготування н/ф. Приготування котлетної маси з риби та н/ф з неї (зрази, рулет)».
- 28.12:
Тема «Механічна кулінарна обробка риби, приготування н/ф. Розбирання, пластування та нарізання риби для варіння та смаження».
- 23.11:
Тема «Механічна кулінарна обробка овочів, грибів. Обробка бульбоплодів, форми нарізання та кулінарне використання».
- 16.11:
Тема «Ознайомлення з цехом для миття посуду».