- 29.04:
Тема «Приготування пельменів».
- 28.04:
Тема «Приготування вареників з солодкими фаршами».
- 26.04:
Тема «Приготування вареників з солоними фаршами».
- 22.04:
Тема «Приготування прісного тіста. Локшина та галушка».
- 21.04:
Тема «Приготування страв з тертої картоплі».
- 19.04:
Тема «Приготування страв і гарнірів з запечених овочів».
- 08.04:
Тема «Приготування страв і гарнірів з варених овочів».
- 05.04:
Тема «Приготування страв і гарнірів з припущених овочів».
- 01.04:
Тема «Приготування супів молочних».
- 29.03:
Тема «Приготування супів картопляних з макаронними виробами».
- 25.03:
Тема «Приготування супів картопляних з крупами, бобовими».
- 22.03:
Тема «Приготування страв із смажених яєць».
- 18.03:
Тема «Приготування страв з відварних яєць».
- 15.03:
Тема «Технологія приготування страв з бобових».
- 18.02:
Тема «Механічна кулінарна обробка субпродуктів, кісток».
- 15.02:
Тема «Механічна кулінарна обробка птиці».
- 09.11:
Тема «Робота в цеху для миття посуду».