Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Історія ліцею
    • Адміністрація
      • Адміністрація ЖПЛ
      • Педагогічний колектив ЖПЛ
    • Стратегія розвитку Житомирського професійного ліцею
    • Внутрішні нормативні документи ліцею
    • Нормативно-правові акти України
    • Інформаційна відкритість
    • Вакансії
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Структура
    • Загальна структура ЖПЛ
    • Відділи ЖПЛ
      • Адміністративно-господарчий відділ
      • Відділ бухгалтерського обліку
      • Медичний пункт
      • Охорона праці
      • Соціально-психологічна служба
      • Їдальня
    • Бібліотека
    • Гуртожиток
    • Музей історії радіотелевізійної апаратури
    • Центри ЖПЛ
      • Центр інклюзивної освіти
      • Центр інноваційної освіти впродовж життя
      • Центр професійної кар’єри
    • Орган самоврядування здобувачів освіти
    • Профспілка викладачів та співробітників
  • Наша діяльність
    • Освітня діяльність
    • Виховна діяльність
      • Заходи та плани
      • Учнівський гуртожиток
      • Гурткова робота
      • Фізичне виховання
      • Сторінка класного керівника
      • Булінг: поняття, ознаки, відповідальність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
  • Новини
  • Розклад
  • 3D – Тур
  • Контакти

КК-11. Організація виробництва та обслуговування.

  • 21.03:
    Тема «Характеристика, призначення та види столового посуду. Вимоги до столового посуду».
  • 14.03:
    Тема «Організація роботи соусного відділення гарячого цеху при приготуванні прісного тіста».
  • 17.02:
    Тема «Організація соусного відділення гарячого цеху при приготуванні та відпуску страв з овочів. Організація робочого місця при приготуванні та відпуску страв з овочів».
  • 26.11:
    Тема «Організація роботи рибного цеху».
  • 19.11:
    Тема «Організація роботи овочевого цеху».
  • 12.11:
    Тема «Загальна характеристика закладів ресторанного господарства».
  • 05.11:
    Тема «Основні положення про професію. Кваліфікаційна характеристика кухаря 3 розряду».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |