Житомирський професійний ліцей

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО, ПЕРСПЕКТИВНО

м. Житомир, вул. Небесної Сотні, 43(068) 677-62-03, (073) 018-92-69
  • Головна
  • Загальна інформація
    • Відзнаки
    • Державні закупівлі
    • Законодавчо-нормативні акти
    • Запрошуємо до співробітництва
  • Наша діяльність
    • Виховна діяльність
    • Методична діяльність
    • Навчально-виробнича діяльність
    • Освітня діяльність
  • Структура
    • Адміністрація
    • Педагогічний колектив
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
    • Медичний пункт
    • Їдальня
    • Музей історії
    • Центр професійної кар’єри
  • Події
  • Розклад
  • Гуртожиток
  • Контакти

КК-11. Організація виробництва та обслуговування.

  • 03.03:
    Тема «Організація роботи соусного відділення гарячого цеху для приготування прісного тіста».
  • 17.02:
    Тема «Організація виробництва соусного відділення гарячого цеху при приготуванні страв з овочів».
  • 20.01:
    Тема «Організація роботи соусного відділення гарячого цеху при приготуванні страв з яєць».
  • 27.11:
    Тема «Організація роботи овочевого цеху».
  • 16.11:
    Тема «Основні положення про професію».
  • 13.11:
    Тема «Загальна характеристика закладів ресторанного господарства».
ЖИТОМИРСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ |