Їдальня

Пріоритетами в роботі Житомирського професійного ліцею є не тільки організація навчального і виховного процесу учнів, а й турбота про їхнє здоров’я, основою якого служить багате збалансоване харчування.

У цьому непростому напрямку роботи працює колектив їдальні ліцею, який очолює шеф-кухар Пудайло Юлія Сергіївна.

Світлий обідній зал їдальні може одночасно вмістити до 160 бажаючих вгамувати голод. Інтер’єр, оформлений в ніжних рожево-зелених тонах, з перших хвилин відвідування їдальні дарує гарний настрій та добрий апетит.

Сучасний ремонт та дизайн їдальні є запорукою створення справжньої зони комфорту в освітньому середовищі, гарантією збереження здоров’я молоді.

Кухонний комплекс їдальні забезпечений сучасним обладнанням, що дозволяє кваліфікованому персоналу пропонувати відвідувачам широкий вибір смачних страв.

Здобувачі освіти які навчаються за регіональним замовленням, забезпечується трьохразовим безкоштовним харчуванням.

Вартість харчування для учнів, які навчаються на контрактній основі є помірною.

У меню їдальні є також дієтичний стіл.

Графік прийому харчування:

  • 08:00-08:25 –сніданок
  • 13:35-14:05 – обід
  • 18:00-18:25 – вечеря