Методична комісія № 2

Методична комісія № 2 об’єднує викладачів та майстрів виробничого навчання з професії кухар, кондитер.

Методична тема комісії: «Інноваційні технології як сучасні підходи до підготовки конкурентноспроможних робітників».

Склад методичної комісії:

  1. Голова МК Григор’єва Анна Арсентівна, викладач-методист, спеціаліст вищої категорії.
  2. Киричук Лілія Генріхівна, майстер виробничого навчання І категорії;
  3. Кравченко Тетяна Олегівна, майстер виробничого навчання;
  4. Михніцька Людмила Валентинівна, майстер виробничого навчання І категорії;
  5. Олексієнко Марина Олександрівна, майстер виробничого навчання;
  6. Сушицька Тетяна Володимирівна, викладач, спеціаліст;
  7. Черняхівська Тетяна Володимирівна, майстер виробничого навчання.

Сьогодні інновації охопили всі сфери життя, не оминули увагою і кулінарію. У світі кулінарії існує безліч різноманітних страв, і серед них особливе місце займає їжа wok. Смачна, ароматна, ситна, вона сподобається навіть найбільш вибагливим гурманам. Із сучасними підходами в приготуванні та оформленні страв здобувачів освіти ліцею постійно ознайомлюють  майстри виробничого навчання методичної комісії № 2 — Олексієнко М.О. та Киричук Л.Г.

Не продукти власними силами грають роль незвичному приготуванні, а нове кухонне устаткування й методи обробки інгредієнтів.   Тут головна і єдина умова – щоб продукти, зібрані у страві, поєднувалися за смаком, доповнюючи один одного, а у готовій страві були притаманні легкість та свіжість, про це на теоретичних заняттях пояснюють викладачі — Григор’єва Г.А. та Сушицька Т.В.

Багато дивних, незвичних навіть гурманам страв, пропонує сьогодні ф’южен кулінарія. В кулінарії під стилем ф’южн прийнято вважати несподіване, але гармонійне поєднання багатьох смаків, стилів, традицій Сходу і Заходу, старого і нового. Активно в цьому напрямку працюють майстри в.н. Михніцька Л.В., Кравченко Т.О., Черняхівська Т.В.